DRS. HANNEKE STAADEGAARD

Drs. Hanneke Staadegaard studeerde aan de Universiteit Maastricht en werkte als arts op de afdeling plastische chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Universiteits Ziekenhuis in Sao Paulo, Brazilië. Op dit moment volbrengt zij haar specialisatie tot plastisch chirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden, met als een van haar aandachtsgebieden esthetische plastische chirurgie. Zij heeft de afgelopen jaren haar ervaring op het gebied van injectables opgedaan in diverse klinieken in Nederland.  Naast haar werk heeft dokter Staadegaard als researcher meerdere wetenschappelijke onderzoeken verricht. Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volgt ze regelmatig nascholingen en bezoekt congressen in binnen- en buitenland.  Zij kan u uitstekend informeren over de mogelijkheden van injectables, en u ook de indicaties voor andere ingrepen uitleggen.
Dokter Staadegaard is lid van de NPVC (Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), de NVvH (Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie), de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en Stichting Interplast Holland.

ALGMEEN

Bij het ouder worden ontstaan onvermijdelijk rimpels en lijnen, omdat de huid minder elastisch en flexibel wordt. Door deze lijnen kunt u er vermoeider, bozer of ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent.
In een consult bekijk ik met u wat u stoort. Aan de hand hiervan geef ik u een vrijblijvend advies.  Het behouden van natuurlijke schoonheid en accenturen van persoonlijke kenmerken zijn speerpunten van de behandeling. Door deze behandeling kunnen we ervoor zorgen dat u er beter uitziet en zich ook beter voelt. Voor iedere persoon maken we een behandeling op maat, die aansluit bij uw persoonlijke situatie.

DE PRODUCTEN

De producten die wij in de salon gebruiken zijn de meest geteste en gebruikte middelen op de Nederlandse markt. Doordat zij een lange geschiedenis hebben, zowel in Nederland als daarbuiten, zijn zij volkomen veilig. Vanzelfsprekend is veiligheid ook een van onze speerpunten.