Wat is Restylane?
Restylane® is een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfillers die momenteel beschikbaar is. Zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Dit resulteert in een veilige en natuurlijke behandeling. Doordat Restylane wel natuurlijk maar geen dierlijk materiaal is, kan een behandeling met Restylane zonder huidtest worden uitgevoerd.
Restylane producten zijn al bij meer dan 10 miljoen behandelingen, overal ter wereld, veilig gebruikt. De veiligheid en werkzaamheid van Restylane zijn niet alleen klinisch aangetoond, dit wordt ook ondersteund door overtuigende onderzoeks gegevens over een periode van meer dan 10 jaar.

Natuurlijke schoonheid van binnenuit
Echte schoonheid komt van binnen. Een mooi uiterlijk draagt echter wel bij aan een sterker zelfbeeld. Dit zelfvertrouwen zorgt ervoor dat u zich goed voelt en dat straalt u van binnen en van buiten uit. Restylane brengt op een natuurlijke manier het beste in u naar boven.
Het injecteren van Restylane is snel, veilig en laat geen littekens of andere sporen achter op het gezicht. Het effect toont zich meteen. Met deze duurzame, maar niet-permanente, behandeling houdt u de controle en kunt u de behandeling aan passen aan uw smaak of wensen. Controle over uw uiterlijk in uw handen – dat is de schoonheid van Restylane.

De behandeling
Restylane® wordt met een zeer dunne naald in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. De gel verhoogt het vochtgehalte en geeft de huid structuur en natuurlijk volume waardoor lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of vollere lippen worden gecreëerd.
De behandeling duurt zeer kort en neemt meestal minder dan 30 minuten in beslag. De effecten van de behandeling zijn vaak direct zichtbaar en Restylane beïnvloedt de gezichtsuitdrukking niet. Huidtests zijn niet nodig omdat Restylane geen dierlijke bestanddelen bevat.

Na de behandeling
U kunt na behandeling met Restylane® enige roodheid, zwelling, pijn, gevoeligheid, jeuk en/of bloeduitstorting verwachten. Dezelfde reacties die zich bij elke andere injectie kunnen voordoen. Het ongemak is echter maar tijdelijk en verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Bij lipvergroting is het verstandig uw behandeltijdstip zorgvuldig te kiezen omdat uw lippen er gedurende enkele dagen opgezwollen en wat ongelijkmatig kunnen uitzien.

Meer informatie over Restylane
Wilt u meer informatie over Restylane? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.