Shiseido


Het Japanse ideaal van ware schoonheid is harmonie tussen ziel en vorm: uiterlijke weerspiegeling van het innerlijk. De oorsprong van de naam Shiseido ligt besloten in de Japanse filosofie.


De Japanse karakters kunnen vertaald worden als "lofbetuiging aan de krachten van de aarde, die nieuw leven koestert en nieuwe waarden voortbrengt". Deze woorden geven de essentie van het bedrijf goed weer: een pionier in het combineren van oosterse esthetiek en gevoeligheid met westerse wetenschap en zakelijkheid. Traditie gaat gepaard met technologie, de oosterse terughoudendheid wordt uitgedrukt met westerse flair.


Dankzij meer dan honderd jaar ervaring in cosmetica bezit Shiseido een unieke expertise in het creëren van producten met behulp van de meest geavanceerde technologieën. De samenstellingen van Shiseido, delicaat geurend en onvergelijkbaar licht, verleiden onze talloze zintuiglijke receptoren onmiddellijk.


Shiseido heeft zich ontwikkeld tot een zeer eigentijds bedrijf dat voortdurend de toon aangeeft op het gebied van welzijn en schoonheid.

De naam Shiseido bestaat uit drie Chinese karakters die 2000 jaar oud zijn en "wederzijdse uitwisseling met de natuur" betekenen.

Een naam die het ideaal van schoonheid gebaseerd op harmonie tussen lichaam en geest weergeeft.

 

 

Bezoek ook eens de website van Shiseido;